středa 24. dubna 2013

The Radicals v XT3


  • Deset dní před hraním nám přišla zpráva od Brainwave production, jestli si nechceme zahrát v pátek v Žižkovém klubu XT3 .. jasně že jo, i když to teda bylo přesně týden po vydařeném večírku ve Strašnickém divadle, který se některým z nás docela protáhl.
    Při sestupu do sklepních prostor jsme si zavzpomínali na představení s bývalýma skupinama, tehdy v Guru ať již se Zrakawadu nebo s Tu Bordel.Přívítala nás poněkud drsnější skupina Freeon která přecházela od melodiického metalu po styl Rage against the machines – ocenil bubeník Šimon.
    Následovaly 4 Grammy, taková klasická chytlavá garážovka, při které jsem si prostě vybavil Rolling Stones akorát že tidle byli o 50let mladší.Během pokuřování v backstagi přišel Tomáš Tashil z Brainwave production, který po prvním pohledu říká – vy jste z Radicals co? Rychle nakoupit pivka abychom nedopadli jak žíznivý Alan minule, naladit nástroje, zvuková zkouška a show..Cyril..tadáá tyda tadáá.. Áňa v nových šatech co si prý ušila za 20min sklízí ovace, asi za ty šaty. Lesík při pohledu na slečny v publiku zapomněl proč nemohl zkoušet před měsícem – ruka v gipsu.. Ja jsem trochu blbnul s basovým kombem-příště konečně svý. Šimon nás opět podržel za bicíma, abychom měli grády. Petki show man jako vždy.Jo a na FB máme 98 To se mi líbí tak 100. zvu na panáka radikální whisky.
    Matěj

Žádné komentáře:

Okomentovat